Lucian Bute ar putea boxa, din nou, cu Jean Pascal

214
Lucian Bute ar putea boxa, din nou, cu Jean Pascal - lucianbute-1488390732.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu o săptămână, pugilistul Lucian Bute a suferit a patra înfrângere din cariera profesionistă, prin KO în repriza a cincea, în fața columbianului Eleider Alvarez, într-un meci la categoria semigrea, eliminatoriu pentru titlul mondial WBC. Dezamăgirea a fost mare, însă sportivul din Pechea spune că are nevoie de o pauză înainte să ia vreo decizie legată de activitatea sa sportivă. 


"Nu pot spune acum dacă mă voi retrage. În acest moment, aș putea afirma că nu. Însă poate că, după una sau două luni de repaus, nu voi mai avea dorința de a continua. Toate înfrângerile fac rău și nu pot spune că aceasta a fost cea mai dură pe care am suferit-o. Am acum nevoie de o pauză, să mă gândesc bine ce am de făcut", a declarat Bute. 


Dacă va continua să lupte, pugilistul care a împlinit 37 de ani pe 28 februarie l-ar putea întâlni, din nou, pe canadianul de origine haitiană Jean Pascal, sportiv în fața căruia a pierdut la puncte, în 2014, la categoria semigrea. 


În întreaga sa carieră profesionistă, Lucian Bute a contabilizat 32 de victorii (25 prin KO) și un meci egal. Fost campion la categoria super-mijlocie, versiunea IBF, Bute nu are nicio victorie în ultimele trei meciuri, pierzând două (cu Eleider Alvarez și James DeGale) și terminând altul la egalitate (cu Badou Jack). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.103 secunde