Lucian Burchel a fost numit director al Școlii Federale de Antrenori

208
Lucian Burchel a fost numit director al Școlii Federale de Antrenori - burchel-1580926884.jpg

Articole recomandate

Fostul director tehnic al Academiei Gheorghe Hagi, Lucian Burchel (55 de ani), a fost numit în funcția de director al Școlii Federale de Antrenori, acesta urmând să preia și conducerea Academiei Naționale de Fotbal, a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, președintele FRF, Răzvan Burleanu.

"Anul acesta suntem gata să lansăm Academia Națională de Fotbal, care va fi cea mai performantă școală de pregătire a tuturor specialiștilor din fenomenul fotbalistic. Anul acesta vom da drumul la două cursuri, de instructor sportiv și de preparator fizic. Numirea lui Lucian Burchel în funcția de manager al Școlii Federale de Antrenori și la conducerea acestei noi structuri, Academia Națională de Fotbal, se regăsește într-o nouă direcție de dezvoltare, și anume că ne dorim să pregătim antrenori pe fiecare categorie de vârstă. Iar Lucian Burchel are o experiență bogată de 10 ani doar în cadrul acestei academii, astfel încât cunoaște foarte bine cum trebuie să lucrăm pentru fiecare categorie de vârstă", a spus Burleanu, citat de Agerpres.

Lucian Burchel a declarat la rândul său că dorește să își pună toată experiența și tot ceea ce a învățat în folosul dezvoltării fotbalului românesc.

"Este o șansă pentru mine de a pune în aplicare tot ce am învățat și pe băncile școlii, și la cursurile și specializările pe care le-am absolvit în țară sau în străinătate în folosul fotbalului românesc. Sunt mulțumit și bucuros pentru că exact când mă hotărâsem să analizez câteva oferte primite a apărut acest proiect al federației care m-a atras instantaneu. Sarcina mea este să văd ce este Școala Federală de Antrenori, deci urmează o perioadă de evaluare. După aceea vom continua cu ce este bun, iar ce găsim de îmbunătățit vom îmbunătăți, iar asta împreună cu conducerea federației", a precizat noul director.

Foto:frf.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5759 secunde