Campionatul Național de tenis de masă - juniori II

LPS Constanța, din victorie în victorie la Arad

507
1
La Arad, se desfășoară, în această perioadă, întrecerile Campionatului Național de tenis de masă pe echipe și individual pentru juniori II.
LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța a deplasat trei echipe - două de băieți (Cristian Pletea, Sek Kriostff, Alin Maran, respectiv Antonio Petea, Sebastian Vână și Alexandru Chiriță) și una de fete (Alina Zaharia, Andreea Bucur și Mihaela Plăeașu), antrenate de profesorul Stelian Hașoti.
Prima echipă de băieți a LPS-ului a jucat două meciuri până în prezent ambele câștigate cu scorul de 4-0, în compania reprezentantelor Clujului și Odorheiului Secuiesc. A doua echipă masculină constănțeană s-a impus, la rândul său, cu 4-0, în fața formației secunde a Odorheiului Secuiesc și a echipei din Lupeni.
La feminin, constănțencele au făcut de asemenea o figură frumoasă, învingând, până în prezent, echipele Aradului, Bistriței și Slatinei.
Astăzi sunt așteptate rezultatele finale ale competiției.

Comentează știrea

ANONIMUS
11 mai 2012
....

HUO Cuget Liber ziar PDl`ist , ciuma rosie ... lati mazilit si pe Cristian Pahomie de la redactia sport ; cata nesimtire si baiate de joc din parte unui ziar condus politic din umbra. Va batati joc de oameni care muncesc cu truda la acest ziar , care sunt devotati meserie de ziarist. RUSINE CUGET LIBER

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5467 secunde