LPF vrea să revedină membră a Asociației Ligilor Profesioniste din Europa

71
LPF vrea să revedină membră a Asociației Ligilor Profesioniste din Europa - lpf-1395250590.jpg

Articole recomandate

LPF dorește să redevină membră a Asociației Ligilor Profesioniste din Europa. În acest sens, vicepreședintele Robert Pongracz urmează să plece, joi, la Atena pentru a discuta această problemă cu conducerea ALPE, informează Mediafax.
Pongracz a menționat că LPF s-a înscris în ALPE în urmă cu câțiva ani, dar fosta conducere nu a plătit cotizația anuală către asociația europeană. 
"Mâine voi pleca la Atena la o întrunire a Asociației Ligilor Profesioniste din Europa (ALPE). Acum câțiva ani, LPF a intrat în această asociație dar din păcate nu a plătit cotizația. Eu voi merge acolo să negociez petnru ca LPF să fie reprimită ca membru în această asociație", a declarat, miercuri, vicepreședintele LPF, Robert Pongracz. 
Totodată, președintele Gino Iorgulescu speră ca LPF să nu fie obligată să plătească și sumele restante. 
"Vicepreședintele a fost mandatat să negocieze pentru ca să nu plătim și din urmă, ci doar cotizația de anul acesta. Trebuie să calculăm exact cât e suma restantă. Acum este această taxă, 36.000 de euro, dar în anii trecuți a fost și 14.000. Dacă sunt 3-4 ani de când nu s-a plătit cred că oricine poate face o estimare", a spus Iorgulescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6438 secunde