Lotul feminin de box al României se pregătește la Eforie Nord

220
Lotul feminin de box al României se pregătește la Eforie Nord - lotul2-1594142043.jpg

Articole de la același autor

De când s-au reunit după pandemie, fetele de la lotul național de box sunt numai prin cantonamente, dar sunt cele mai fericite. După mai bine de o lună de pregătire la Izvorani și "Lia Manoliu", cele mai dure sportive din ring sunt pentru următoarele două luni și jumătate în alt cantonament, la mare, la Eforie Nord.

"E super, mai ales că suntem aici la mare, ne facem și antrenamentele foarte bine, îmbinăm utilul cu plăcutul, facem și plajă, înotăm. Facem și antrenamente în apă, facem box cu umbra, înotăm și combinăm", a declarat una dintre sportive, Claudia Nechita.

"Tot timpul am spus, tot răul spre bine. Nu am vrut neapărat să venim să stăm atâta timp aici, dar conjunctura a făcut în felul acesta și atunci nu pot să spun că e rău. Ne lipsesc, sigur, competițiile, dar e bine că ne putem ocupa de pregătire", a adăugat și antrenorul lotului național de box feminin, maestrul Adrian Lăcătuș.

Claudia Nechita este una dintre cele mai bune pugiliste din România, iar dacă nu începea pandemia, acum, sportiva era calificată la Jocurile Olimpice. În ultimul concurs oficial în care a boxat, cel preolimpic de la Londra, din martie, sportiva învinsese în primul meci, iar când să boxeze pentru calificare, turneul a fost amânat. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6375 secunde