Liga Națională de handbal masculin. Victorie la diferență de 10 puncte pentru HCM Constanța

126
1
Liga Națională de handbal masculin. Victorie la diferență de 10 puncte pentru HCM Constanța - victorie-1411920346.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HCM Constanța a învins Pandurii Târgu Jiu, scor 31-21, în meciul din etapa a șasea a Ligii Naționale, disputat în Sala Sporturilor din Constanța. 


Gazdele au controlat jocul încă de la început, conducând cu 8-1. Oaspeții au primit șansa să se apropie puțin, însă la finalul primei reprize, HCM conducea cu șase goluri, 14-8. Runda secundă a fost dictată în continuare de HCM. Gorjenii au urmărit să se apropie de campionii României, însă Constanța și-a păstrat ecartul.  Printr-un gol al lui Șomlea, în minutul 50, HCM a înregistrat cea mai mare diferență a partidei, de zece puncte. Asigurându-și victoria, antrenorul HCM-ului, Zvonko Sundovski, a introdus în teren, pe final de meci, tinerii jucători ai echipei, Claudiu Șimicu, Gal și Bucătaru. Gazdele au câștigat cu scorul final de 31-21. 


"Nu a fost un meci mai ușor, dar, datorită nouă, l-am făcut să fie mai ușor. Pentru că am putut să facem o diferență de 10 goluri, la sfârșit au intrat și jucătorii noi veniți. Omogenitatea echipei a rămas aceeași. De ani, s-a demonstrat, Constanța e campioană", a declarat Albert Cristescu, la sfârșitul meciului. Antrenorul HCM Constanța, Zvonko Sundovski a menționat: "M-am bucurat că am avut șansa să îi introduc pe jucătorii mai tineri. Sper să joace mai mult și să poată crește odată cu echipa". 


HCM Constanța va juca, miercuri, cu Potaissa Turda, restanța din etapa a treia. HCM Constanța: Cristescu 7 goluri, Buricea 6, Toma 4 (1 din 7m), Angelovski 4, Cutura 3 (2 din 7m), Stavrositu 2, Șomlea 2, Humet 1, Baican 1, Gal 1. În urma acestei victorii, HCM Con-stanța se clasează pe locul trei al clasamentului, cu 10 puncte. 


Rezultatele celorlalte partide ale etapei: CSM București - Potaissa Turda 32-28, CSU Suceava - HCM Minaur Baia Mare 18-19.


Aseară, după încheierea ediției, s-a mai disputat meciul dintre Știința Bacău și HC Vaslui.  Astăzi, 29 septembrie, se vor mai juca alte două meciuri ale rundei: Poli Timișoara - HC Odorhei (ora 17.30, Digi Sport 2) și Dinamo București - AHC Dunărea Călărași. 


Comentează știrea

Ramona
29 septembrie 2014
Oferta noua de locuri de munca!

Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Sport : HCM Constanța, spectacol la Sala Sporturilor
Duminică, 21 Septembrie 2014
Stire din Sport : HCM Constanța - HC Odorhei, astăzi
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare  la Râmnicu Vâlcea
Pagina a fost generata in 1.8898 secunde