Liga Națională de handbal feminin, etapa a 15-a. CSU Neptun, trei puncte uriașe. Andreea Enescu, omul meciului cu Mureșul / Galerie foto

692
3

Articole de la același autor

Echipa CSU Neptun Constanța a bifat, ieri, la Sala Sporturilor, o victorie extrem de importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Formația antrenată de Ion Crăciun s-a impus, cu scorul de 27-24 (14-12), în fața Mureșului Târgu Mureș, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal feminin. 


Jocul a fost echilibrat și nu exagerăm dacă apreciem că diferența au făcut-o valoarea și experiența Andreei Enescu, de departe cea mai bună jucătoare de 9 metri pe care o are, la ora actuală, CSU Neptun. Pentru formația constănțeană, au marcat: Andreea Enescu (11), Larisa Tămaș (7), Andreea Ivan (5), Andreea Mărginean (2), Alexandra Iovănescu și Andreea Barbos (câte 1). Grație acestui succes, CSU Neptun contabilizează 13 puncte și urcă pe locul 11 în clasament. 


Iată și celelalte rezultate ale rundei: Unirea Slobozia - CSM București 24-29, Cetate Deva - ASC Corona Brașov 27-27, HC Zalău - HC Dunărea Brăila 34-31, SCM Craiova - HCM Roman 20-26, U Cluj - HCM Râmnicu Vâlcea 29-27. Partida CSM Ploiești - HCM Baia Mare s-a disputat aseară, terminându-se după închiderea ediției. 


Comentează știrea

Aragorn
19 ianuarie 2015
Program Neptun

Miercuri 21 ianuarie ora 17:00, optimi Cupa Romaniei : Neptun - Zalau, la Sala Sporturilor.

Cornel
19 ianuarie 2015
Felicitări CSU Neptun

Bravo si felicitări fetelor pentru victoria cu Mureș si succes in meciul de miercuri din cupa,bafta,va țin pumnii si va susțin din tribuna.

ELIZA
4 aprilie 2015
OPORTUNITATE

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5339 secunde