Liga Națională de handbal feminin. CSU Neptun a făcut praf Zalăul lui Tadici

317

Articole de la același autor

A noua etapă a Ligii Naționale de handbal feminin a adus "o gură de aer proaspăt" echipei constănțene CSU Neptun. 


Ieri, la Sala Sporturilor, CSU Neptun a învins pe HC Zalău, scor 26-23. Elevele lui Ion Crăciun au condus încă din prima repriză și au reușit să intre în pauză cu un avantaj de trei goluri, 12-9. În partea secundă, constănțencele au mărit ecartul la cinci "lungimi", cu fiecare gol marcat de Neptun, tensiunea creștea, iar ambii antrenori nu își mai găseau locul pe margine. În ultimele 10 minute, adversarele au redus ușor din diferență, dar degeaba au sperat elevele lui Tadici să plece cu puncte de pe litoral. Scorul final a fost în favoarea gazdelor, 26-23. O luptă crâncenă, dar o victorie meritată, a doua victorie din campionat. 


La final, antrenorul Neptunului, Ion Crăciun, a declarat: "Cele trei puncte sunt foarte importante pentru moralul fetelor. E adevărat că avem jucătoare puține, dar avem echipă. S-a greșit foarte mult și astăzi. Ne-a fost frică de noi în primul rând, nu de adversar, că adversarul îl știam ca pe buzunarele noastre. Greșelile pe care le tot facem noi și nu reușim să le îndreptăm, asta ne încurcă pe noi. Le mulțumesc fetelor pentru cum s-au bătut. Singurul reproș pe care îl am este că se putea să fie un scor mai bun în favoarea noastră. Zalăul este tot o echipă tânără, dar să bați la Constanța trebuie să joci mai bine decât Constanța. Noi nu cedăm și ne batem cu orice echipă din prima ligă". Pentru CSU Neptun, au marcat: Andreea Enescu (11), Andreea Nan (3), Andreea Mărgineanu (2), Paula Toma (4) și Larisa Tamaș (6).


Etapa viitoare, CSU Neptun va întâlni pe Unirea Slobozia, pe 26 octombrie. 


"Slobozia și-a format o echipă bună. Au transferat șase-șapte jucătoare cu experiență, pe unele chiar am vrut să le aduc eu la Constanța. Sperăm să legăm două victorii", a mai adăugat Crăciun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4485 secunde