Liga I se va relua, însă fără spectatori. "Nu poate fi vorba de așa ceva"

211
Liga I se va relua, însă fără spectatori.

Articole de la același autor

Liga I la fotbal se va relua în week-end, însă suporterii nu vor avea acces pe stadioane.

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerului Sănătății, Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal, că nu se pune în discuție prezența spectatorilor în tribune la meciurile din Liga I, precizând că este foarte complicat de controlat comportamentul galeriilor, din punct de vedere al distanțării sociale.

"Am dorit să avem o discuție care să marcheze debutul competiției și să vedem în ce măsură putem să avem o colaborare și să asigurăm condiții de desfășurare a meciurilor care să reducă la maximum riscurile de infectare. Îmi pare rău că am închis pe 12 martie, dar nu am avut ce face. Ca reluare a campionatului am fost însă un pic mai rapizi ca alții. Iar eu vă spun din capul locului că nu poate fi vorba de prezența spectatorilor la meciuri după 15 iunie. E foarte greu de controlat, pentru că dacă dai drumul la meciuri, îți vin galeriile și e super complicat de a asigura reguli de distanțare sau alte lucruri. Dar vom vedea, dacă lucrurile evoluează bine, într-o perspectivă rezonabilă se poate vorbi și despre lucrul acesta", a spus Ludovic Orban.

XXX

FC Viitorul va juca, duminică, de la ora 17.00, împotriva celor de la Poli Iași, într-o partidă care se va disputa la Ovidiu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4636 secunde