Liga I, mari șanse de a reîncepe la jumătatea lunii iunie

172

Articole de la același autor

Suspendate la data de 12 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, partidele din Liga I la fotbal s-ar putea relua la 13-14 iunie, însă fără spectatori, o decizie finală fiind așteptată până la finalul lunii mai.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a făcut acest anunț, el declarând că este posibilă reluarea competiției, dar trebuie foarte mare atenție la respectarea regulilor impuse, pentru evitarea infectării sportivilor și membrilor staff-urilor echipelor cu Covid-19.

"Am luat un studiu-model existent în Germania, pentru că, practic, este singura țară care în momentul acesta a repornit competițiile sportive cu niște reguli clare și bine definite. Suntem, din punct de vedere al activității sportive, puțin înaintea altor state și ne pregătim și noi cu toate protocoalele și cu tot cadrul legal care ar trebui să descrie viitoarea competiție.

Discuțiile despre fotbal au avut în vedere asigurarea pentru o lună a activității de pregătire ca să poată să înceapă campionatul, urmând ca, din a doua jumătate a lunii iunie, să putem permite și competițiile. Reluarea competițiilor este mult așteptată și de spectatori, dar pentru faza de început va trebui să ne mulțumim din fața televizoarelor. Riscul epidemiologic este foarte mare", a declarat Ionuț Stroe. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6004 secunde