Liga 1: Ce riscă o echipă dacă va înregistra un caz pozitiv de coronavirus

107
Liga 1: Ce riscă o echipă dacă va înregistra un caz pozitiv de coronavirus - minge-1591786566.jpg

Articole recomandate

​Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a declarat, miercuri, că Liga I nu se va întrerupe dacă o echipă înregistrează un caz pozitiv de infectare cu noul coronavirus, după reluarea competiției. Ștefan spune că se va încerca inițial reprogramarea meciului pe care echipa în cauza urmează să-l desfășoare și, dacă nu va fi posibil, va pierde la masa verde, cu 0-3.


"Avem proceduri legale care spun că în momentul în care ai un test pozitiv, un posibil caz de Covid-19, trebuie să-l izolezi pe cel care a fost testat pozitiv și pe toți contacții, se lansează imediat o anchetă epidemiologică, în care se stabilesc toate persoanele care au intrat în contact cu cel infectat.


Echipa respectivă va trebui să fie supusă anchetei epidemiologice. Până când se va finaliza ancheta, e clar că nu va putea fi programată echipa respectivă. Încercăm să găsim date pentru reprogramare și a doua soluție, din păcate, e pierderea meciului cu 3-0, în temeiul dispozițiilor regulamentare. Sub nicio formă un caz pozitiv nu întrerupe competiția în Liga I", a declarat Justin Ștefan, la ProX.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9269 secunde