Legendarul Buffon refuză să se retragă. Goalkeeper-ul are 41 de ani

933
Legendarul Buffon refuză să se retragă. Goalkeeper-ul are 41 de ani - buffon-1572429981.jpg

Articole de la același autor

Gianluigi Buffon este o legendă vie pentru fanii lui Juventus și ai naționalei Italiei. Ajuns la 41 de ani, pe care i-a împlinit în ianuarie, portarul nu vrea să se retragă, deși contractul cu "Bătrâna Doamnă" îi expiră la finalul acestui sezon.


Ba mai mult, potrivit Tuttosport, Buffon chiar vrea să și-l prelungească pentru încă un an. Asta ar însemna că va juca până pe 30 iunie 2021, când va avea deja la 43 de ani și jumătate.


Astfel, dorința lui Buffon este aproape de a se întâmpla, potrivit sursei citate. "Gigi" încă se simte în formă, atât fizic, cât și mental, pentru a-și continua cariera, chiar dacă ar ajuta-o pe Juventus doar dintr-un rol secundar.


"În acest moment, sunt într-o formă fizică și psihică în care simt că încă sunt un jucător important. Încă nu mi-am analizat viitorul și am, de asemenea, serenitatea de a-mi psihoanaliza și evalua performanțele. Când realizez că nu mai pot să joc cum vreau, voi sta de vorbă cu cei din club și le voi spune că s-a terminat", a precizat Buffon pentru Tiki-Taka show.
În urmă cu două luni, Buffon a postat două poze de la debutul său în tricoul lui Juventus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.437 secunde