Leeds Carnegie - Stejarii București 47-0, în Challenge Cup la rugby

948
Leeds Carnegie - Stejarii București 47-0, în Challenge Cup la rugby - 884c4ee37b41108cd277f475cf775b4a.jpg
Selecționata Stejarii București a fost zdrobită de Leeds Carnegie, într-o partidă susținută pe tărâm britanic, contând pentru etapa a patra a Challenge Cup la rugby, Grupa I, echipa română reușind contra-performanța de a nu marca niciun punct în cele 80 de minute.
Gazdele au marcat cinci eseuri în repriza întâi și au condus la pauză cu 33-0. Românii au încheiat repriza cu două cartonașe galbene consecutive (Rus și Adăscăliței, pentru greșeli repetate), jucând în 13. În partea a doua, Leeds a mai marcat două încercări și s-a impus la final cu 47-0, luând și bonusul ofensiv. Pentru englezi, au punctat Fourie, Rabeni, MacDonald, Blackett, Wentzel, Paul, Welding (câte un eseu), Stange (patru transformări) și Thomas (două transformări).
În XV-le de start al "stejarilor", s-a regăsit și constănțeanul Cătălin Nicolae, de la RCJ Farul, în timp ce un alt farist, Daniel Carpo, a fost rezervă.
Ca un amănunt, jocul de la Leeds a fost afectat de frig și ninsoare, conducătorii clubului gazdă făcând apel la suporteri pentru a-i ajuta să degajeze terenul de zăpadă!
În celălalt meci al rundei, Bourgoin a trecut de Parma, scor 31-10, pe teren propriu.
Clasamentul Grupei I: 1. Leeds (14 puncte), 2. Bourgoin (14 p, esaveraj inferior), 3. Stejarii (6 p), 4. Parma (4 p).
Următoarea etapă, care se va disputa pe 14 / 17 ianuarie, programează următoarele jocuri: Bourgoin - Stejarii București și Parma - Leeds.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Decembrie 2009
Stire din Sport : Placaje în patria rugby-ului
Pagina a fost generata in 0.155 secunde