LeBrom James l-a egalat pe Michael Jordan la puncte marcate în NBA

615
LeBrom James l-a egalat pe Michael Jordan la puncte marcate în NBA - nbalebrom-1551962415.jpg

Articole recomandate

Superstarul echipei Los Angeles Lakers, LeBron James, l-a depășit miercuri pe legendarul Michael Jordan în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA).

James (34 ani) ocupă acum locul al patrulea între cei mai prolifici jucători din toate timpurile în sezonul regulat al NBA, cu un total de 32.311 de puncte, cu 19 în plus față de Jordan (32.292 puncte).

Liderul acestei ierarhii este Kareem Abdul-Jabbar (38.387 puncte), urmat de alți doi baschetbaliști legendari, Karl Malone (36.928 puncte) și Kobe Bryant (3e, 33.643 puncte).

"King James" a înscris coșul care i-a permis să-l depășească pe "Air Jordan", idolul său din copilărie, cu 5 minute și 38 de secunde înainte de finalul celui de-al doilea sfert al meciului pierdut de Lakers în fața formației Denver Nuggets (99-115).

Coșul său istoric i-a adus felicitări din partea coechipierilor, aplauze și ovații din partea spectatorilor prezenți în tribunele arenei Staples Center din Los Angeles. În timpul întreruperii care a urmat după acțiunea respectivă, LeBron James, vizibil emoționat, și-a acoperit fața cu un prosop.

De la debutul său în NBA, LeBron James a reușit o medie de 27,1 puncte pe meci. În acest ritm, dacă nu se va confrunta cu accidentări, el îl va depăși în sezonul viitor pe Kobe Bryant, fostul star al lui Los Angeles Lakers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8457 secunde