Campionatul Național de rugby în XV, juniori U16

Le-au ascuns mingea! CS Cleopatra a spulberat pe Dinamo

1518
Le-au ascuns mingea! CS Cleopatra a spulberat pe Dinamo - leau-1476633490.jpg

Articole de la același autor

Așa cum anunța, prin vocea președintelui Vasile Chirondojan, încă de săptămâna trecută, că are gânduri mari în toate cele trei competiții în care participă - CN de rugby în XV, CN de rugby în X și CN de rugby în VII - CS Cleopatra a pornit ca din pușcă în noua stagiune. 


În ciuda vremii mohorâte, a ploii care a căzut neîncetat, mulți iubitori ai sportului cu balonul oval au venit, ieri, la amiază, la stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", pentru a asista la partida de debut a echipei CS Cleopatra în ediția 2016/2017 a Campionatului Național de rugby în XV, juniori U16. Adversară a fost tânăra formație a unui club cu mare tradiție, Dinamo București. 


Hotărâți să câștige tot ce poate câștiga, jucătorii gazdă au avut un start bun de partida, dominând atât jocul pe linia de trei-sferturi, cât și grămada. La pauză, tabela indica avantaj consistent pentru CS Cleopatra, 17-0, însă gazdele nu au oprit motoarele nici după pauză. Eseurile au continuat să curgă, parcă la concurență cu ploaia, iar scorul final a fost 39-0 în favoarea formației de la malul mării. 


Așadar, victorie cu bonus ofensiv, un început plin de speranțe pentru CS Cleopatra. Tinerii jucători antrenați de Victor Bezușcu, Onal Agiacai și Adrian Tinca au dat dovadă, în primul rând, de o bună pregătire fizică (element esențial la această categorie de vârstă), de îndemânare, creativitate și disciplină în joc. Sigur, mai este mult de muncă, mai sunt lucruri de corectat, însă, una peste alta, acest nucleu poate spera îndreptățit la titlul de campioană. 


"Am făcut un joc bun și îi felicit pe jucători și antrenori pentru această victorie. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne pregătim la fel de bine și pentru viitoarele partide. Suntem la începutul unei campanii ce se anunță deosebit de dificilă, însă, progresând de la joc la joc, putem să ne gândim din nou la titlu", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan. 


"Curățăm Constanța noastră" 
Astăzi, 50 de tineri rugbiști, componenți ai clubului Cleopatra din Mamaia, vor participa la acțiunea de igienizare a cartierelor, inițiată de Primăria Constanța. 


"Am decis să ne alăturăm campaniei «Curățăm Constanța noastră», demarată de Primăria Municipiului Constanța. Indiferent de vreme, în frunte cu mine, antrenori și jucători, vom curăța de gunoaie zona cuprinsă între vaporul de la ieșirea spre Valu lui Traian și podul IPMC. Am pregătit 100 de perechi de mănuși și 50 de saci, în care să colectăm PET-uri, hârtii și alte deșeuri pe care sunt convins că le vom găsi din belșug în acest cartier. Vrem să demonstrăm că și noi, sportivii, ne implicăm în problemele comunității și că putem fi modele de conduită civică", a mai spus președintele Chirondojan. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Sport : "Ne dorim un debut victorios de campionat!"
Pagina a fost generata in 1.1297 secunde