Laurențiu Toma va juca la turneul din Guadelupa. "Sunt onorat!"

327
Laurențiu Toma va juca la turneul din Guadelupa.

Articole de la același autor

Laurențiu Toma își face bagajele pentru Guadelupa! Căpitanul vicecampioanei naționale la handbal masculin, HC Dobrogea Sud, a fost invitat să participe la Air Caraibes Cup, turneu organizat, pentru al doilea an consecutiv, de antrenorul "cocoșilor galici", Didier Dinart. 


Toma va juca în compania unor vedete ale handbalului francez și mondial, precum frații Nikola și Luka Karabatic, Laszlo Nagy, Cedric Sorhaindo, Vincent Gerard, Melvyn Richardson, Ludovic Fabregas, Valentin Porte sau Kentin Mahe. 
"Este o mare onoare să particip la acest turneu, alături de campioni mondiali și olimpici, mai ales că sunt singurul român chemat de Didier Dinart. Voi reprezenta clubul, Constanța și România și voi căuta să o fac cât mai bine", a declarat Laurențiu Toma, citat de site-ul oficial al clubului. 


Turneul Air Caraibes Cup s-a născut din dorința lui Didier Dinart de a descoperi și a promova tinere talente din Guadelupa, locul său de baștină. Născut la Pointe-a-Pitre, cel mai mare oraș al arhipelagului Guadelupa din Caraibe, teritoriu francez de peste mări, Dinart a devenit o legendă a handbalului, campion olimpic, mondial și european, ca jucător și ca antrenor. 
Competiția se va desfășura sub forma unor meciuri demonstrative, cu participarea echipelor naționale ale Argentinei și Tunisiei, alături de selecționatele locale, Team Air Caraibes și Team Guadelupe. Meciurile se vor disputa pe 22 iunie, la Palatul Sporturilor "Didier Dinart" din Basse Terre, și pe 26 iunie, la Pointe-a-Pitre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde