Preliminariile EURO 2020

Lăsați copiii să vină la fotbal! Record stabilit la meciul România - Norvegia

Vineri, 11 Octombrie 2019
162
Din cauza incidentelor care au avut loc la partida România - Spania, din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020, UEFA a decis ca la meciul tricolorilor cu Norvegia să aibă acces doar copiii care au maximum 14 ani împliniți. 
Micuții, împreună cu părinții lor, s-au mobilizat și vor veni în număr foarte mare la meci, astfel că, la întâlnirea dintre România și Norvegia, se va stabili un nou record - vor asista cei mai mulți copii: 26.414. 


"Cu patru ore înaintea termenului de înscriere pentru bilete gratuite la România - Norvegia, avem 26.414 copii sub 14 ani și însoțitori înscriși pentru a susține tricolorii pe stadion. 


Echipa națională și Federația Română de Fotbal mulțumesc tuturor copiilor, profesorilor și antrenorilor care au impresionat Europa cu pasiunea lor. 


Recordul precedent datează de luna trecută, când, la partida Partizan Belgrad - AZ Alkmaar, din Europa League, au fost 22.000 de copii sub 14 ani și însoțitorii lor", a fost mesajul postat pe site-ul oficial FRF.


XXX 
România va juca, în deplasare, cu Insulele Feroe, la Torshavn, sâmbătă, de la ora 19:00. Marți, 15 octombrie, echipa lui Cosmin Contra primește vizita Norvegiei, pe Arena Națională, de la ora 21.45. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2977 secunde