Larisa Iordache s-a operat din nou. "Sper din suflet să revină alături de noi"

270
Larisa Iordache s-a operat din nou.

Articole de la același autor

Gimnasta română Larisa Iordache a fost operată, luni, pentru a treia oară, la tendonul ahilian, la Viena, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Gimnastică.

"După două intervenții chirurgicale nereușite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operație a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik. Îi mulțumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare și profesionalism, dar și domnului Octavian Belu și doamnei Mariana Bitang pentru sprijin", se arată în mesajul postat în rețeaua de socializare.

Larisa Iordache s-a accidentat la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal, din luna octombrie 2017, suferind atunci o ruptură de tendon ahilian la piciorul stâng. Gimnasta a fost operată la întoarcerea în țară, dar problemele nu au dispărut, iar la începutul lunii decembrie 2017 a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale.

Antrenorul coordonator al loturilor feminine de gimnastică - junioare și senioare ale României, constănțeanul Nicolae Forminte, a declarat că o așteaptă la lotul național cu brațele deschise, atunci când Larisa se simte pregătită.

"Problemele la tendonul ahilian apar în momentul solicitării excesive la decolare, acolo unde se pun mușchii și articulațiile în tensiune mare. Sper din suflet ca această operație să fie reușită și să-și îndeplinească visurile. Chiar i-am trimis un mesaj pe acest subiect. Dacă se va simți bine, pregătită să concureze din nou, va fi bine primită de lumea gimnasticii din România, dar și peste hotare. Cunoscând-o cât de ambițioasă și valoroasă este, sper din suflet să revină alături de noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", Nicolae Forminte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4422 secunde