Larisa Iordache: „Întotdeauna trebuie să lupţi până la capăt”

1129

Articole de la același autor

Revenită în competiţii după o pauză de trei ani, gimnasta Larisa Iordache a cucerit două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Europene de senioare de la Mersin (Turcia), fiind sportiva nr. 1 din echipa României.



„O poveste lungă, spusă în câteva cuvinte... Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză, cu greu mai speram la o revenire, însă... Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine. Aşa cum au făcut-o antrenorii mei, Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, de la bun început. Nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc!”, a transmis Larisa Iordache.
Campioana a ţinut să le încurajeze şi pe coechipierele sale din echipa României: „Şi nu în ultimul rând, vreau să le spun fetelor (n.r. - Silvia Sfiringu, Ioana Stănciulescu, Dana Trică şi Antonia Duță) cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat.



Important este să credeţi în voi, să munciţi mult şi să mergeţi mai departe cu multă încredere. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceţi cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8958 secunde