Ladislau Boloni amână semnarea contractului

150
Ladislau Boloni amână semnarea contractului - boloniiar-1641839828.jpg

Articole de la același autor

Au trecut mai bine de două săptămâni de la primele discuții cu Răzvan Burleanu privind postul de selecționer al României, dar Ladislau Boloni amână semnarea contractului.

Deși părea doar o chestiune de timp, anunțul oficial al numirii lui Ladislau Boloni la cârma echipei naționale a României încă se lasă așteptat. Chestionat pe marginea subiectului, Dumitru Dragomir a lansat o ipoteză cel puțin interesantă, conform căreia tehnicianul și-ar dori, de fapt, să profite de acest moment pentru a prinde un contract mai avantajos din punct de vedere financiar.

Ladislau Boloni ar putea juca la două capete. „E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmpla orice, și să fie și să nu fie antrenor. Ca valoare, e foarte valoros. Ungurul ăsta este foarte bun antrenor, este băiat deștept.

Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria”, a declarat fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru as.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.486 secunde