Lăcrămioara Perijoc, fotbalista din ringul de box

319
Lăcrămioara Perijoc, fotbalista din ringul de box - lacramioaraperijoc-1569590840.jpg

Articole de la același autor

Lăcrămioara Perijoc se află în plină ascensiune. Pugilista în vârstă de 25 de ani a devenit, anul acesta, campioană europeană la categoria 54 de kilograme, iar apoi a devenit campioană, la categoria 57 de kilograme, la Naționalele de box feminin desfășurate la Eforie Nord.

Lăcrămioara are o poveste de viață interesantă. Sportiva care luptă pentru CS Mangalia, dar și pentru CSA Steaua a practicat inițial fotbalul feminin. După cum chiar ea mărturisea, la fotbal depindea și de aportul colegelor, astfel că, la 17 ani, a decis să intre în ringul de box și să lupte pe cont propriu.

La Campionatul Național de la Eforie Nord, Lăcrămioara Perijoc a făcut o finală extraordinară, năucindu-și adversara și învingând-o la puncte.

Dar, chiar dacă acum practică boxul cu mare succes, Lăcrămioara Perijoc nu a uitat de prima sa dragoste: fotbalul.

"Mi-a plăcut dintotdeauna fotbalul, de mică am jucat, unde era fotbal, acolo eram și eu. Am mingea în portbagaj la mașină tot timpul, indiferent unde merg. Când eram mică, îi vedeam pe băieți, mergeam acasă și încercam să învăț, să mă ridic la nivelul lor, căci altfel nu mă luau în echipă. Eram aleasă înaintea băieților și asta îmi dădea încredere în mine că pot mai mult. Îmi plac și centrările, și șuturile tari, și driblingurile, mă adaptez în funcție de meci. Îmi plac Messi, Ronaldo, Ianis Hagi. Îi iubesc pe toți cei care sunt buni și muncesc și își doresc să se depășească", a declarat sportiva.

Lăcrămioara Perijoc va participa pe viitor și la alte competiții importante, ea fiind speranța României la o medalie olimpică la box. Această șansă o va avea în 2020, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4778 secunde