La Izvoru Mureșului, stagiu de formare instructori sportivi

696
Federația Română Sportul pentru Toți organizează, în perioada 1-3 martie, la Izvoru Mureșului, stagiul de formare și perfecționare animatori și instructori sportivi pentru activități fizice de timp liber.
Conform informațiilor furnizate de Aurelia Suciu, secretar general al FRSpT, pentru cursul Nivel C - Animatori, se pot înscrie elevi din clasele X-XII sau absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, în timp ce, la cursul Nivel B - Instructori și Nivel A - Instructori specializare+internațional, sunt așteptați absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, persoane cu vârsta între 18 și 45 de ani, foști practicanți ai sportului, iubitori ai mișcării sportive. În ambele situații, documentația completă trebuie depusă până în data de 15 februarie.
Lectorii care vor coordona orele practice (aerobic, dans, jocuri de mișcare, orientare turistică, jogging) și teoretice (teoria activităților fizice, psihologie, pedagogie, concept sportul pentru toți, anatomie, biomecanică, fiziologie, prim ajutor, igienă, comunicare, masaj etc.) sunt specialiști în domeniul pe care îl coordonează.
În urma examenelor practico-metodic și scris se vor elibera, după caz, atestate de participare la stagiu și carnete de instructor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6424 secunde