La ce reuniuni mai participă atleții Farului

114
La ce reuniuni mai participă atleții Farului - atletism-1393870187.jpg

Articole recomandate

Etapa finală a Campionatului Național de atletism - juniori II, desfășurată la București, nu a fost de bun augur pentru sportivii de la CS Farul Constanța, care au încheiat reuniunea departe de pozițiile podiumului. 
Dragoș Mădulare s-a clasat pe locul 11 la 60 m (7.47 s) și pe locul 7 la 400 m (54.00 s), în timp ce Bianca Șianga a fost a 13-a la triplusalt (9.62 m) și a 15-a la lungime (4.55 m). Cei doi atleți sunt antrenați de Alin Larion și Eveline Lisenco. 
v v v
Campionatul Național de atletism de iarnă, aruncări lungi, pentru seniori și tineret, își desfășoară, astăzi, la București, întrecerile la care participă, din partea CS Farul, Savinela Ciulei, la aruncarea suliței, sportivă pregătită de Cecilia Gevat și Alin Larion. 
Tot în Capitală, în perioada 8-9 martie, va avea loc etapa primă a Campionatului Național de atletism pentru juniori III, eveniment în cadrul căruia vor participa Andrei Cojocaru, în probele de 400 m și lungime, și Bianca Șianga, la probele de triplusalt și lungime, ambii atleți fiind pregătiți de antrenoarea Eveline Lisenco. 
v v v
La Campionatele Mondiale de sală pentru seniori, din Sopot, Polonia, perioada 7-9 martie, multipla medaliată Anca Heltne, de la CS Farul, va intra în lupta pentru medalii în proba de aruncarea greutății. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Februarie 2014
Stire din Sport : Karatiștii merg la Râmnicu Vâlcea
Pagina a fost generata in 1.3934 secunde