La 91 de ani, profesorul Traian Petcu a alergat la Festivalul Văii Gurghiului

130
La 91 de ani, profesorul Traian Petcu a alergat  la Festivalul Văii Gurghiului - profesorultraianpetcu-1441732862.jpg

Articole de la același autor

Recent, în cadrul ediției a V-a a Festivalului Văii Gurghiului, s-a organizat competiția "Cros Montan" pe distanța de 4 km pentru concurenții până în 65 de ani și de 2 km pentru copii și cei peste 65 de ani. Categoriile de vârstă au fost următoarele: copii până în 10 ani, copii cu vârsta între 11-15 ani, juniori 15-25 de ani, adulți 25-45 de ani, veterani I 45-65 și veterani II, peste 65 de ani.

Au participat peste 100 de concurenți din Reghin, Târgu Mureș, Brașov, Sfântu Gheorghe, București, Alba Iulia și Constanța.

Reprezentantul Constanței a fost veteranul Traian Petcu, în vârstă de 91 de ani, care nu se dă în lături de la niciun cros indiferent de anotimp ori de traseu.

"Crosul Montan" s-a desfășurat pe platoul Fâncel, la altitudinea de 800 m. Traseul a inclus 2 km prin pădure. Primii trei clasați la fiecare categorie de vârstă au primit diplome și medalii.

Profesorul Petcu s-a clasat pe locul doi la categoria peste 65 de ani. De asemenea, veteranul constănțean a primit și un premiu special, o cupă pentru "cel mai vârstnic participant".

Pe data de 26 septembrie, Traian Petcu va merge la Baia Mare, pentru a concura la "Crosul Castanilor". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6179 secunde