La Naționalele de marș de la Pitești

La 90 de ani, Traian Petcu a parcurs doi kilometri în 10 minute și 17 secunde!

278
1
La 90 de ani, Traian Petcu a parcurs doi kilometri în 10 minute și 17 secunde! - traianpetcu-1400175325.jpg

Articole de la același autor

O nouă performanță reușită de profesorul Traian Petcu. Alergătorul de cursă lungă de la malul mării s-a clasat pe primul loc la Campionatul Național de marș pe șosea al veteranilor, competiție desfășurată, zilele trecute, la Pitești. 


Atletul constănțean (90 de ani) a trecut primul linia de sosire după ce a parcurs cei doi kilometri obligatorii celor cu vârste de peste 80 de ani, iar timpul său - 10 minute, 17 secunde - sunt ferm convins că este greu de realizat de către mulți dintre liceenii de astăzi! 
"Sunt fericit că am putut participa și câștiga la Naționale. A fost o reuniune foarte bine organizată, iar la final, învin-gătorii au primit medalii, diplome și tricouri de campion", a de-clarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Traian Petcu. 


Organizatorii ediției 2014 a Campionatului Național de marș al veteranilor au fost DJST Argeș, Federația Română de Atletism și Comisia Centrală a Veteranilor Atleți. La start, s-au aliniat aproximativ 100 de concurenți (femei și bărbați), reprezentând orașele Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Deva, Iași, Târgoviște, Craiova, Târgu Jiu, Constanța și București. Atleții cu vârste până în 80 de ani au avut de parcurs o distanță de patru kilometri, iar cei cu vârste peste 80 de ani, numai doi kilometri. 


Comentează știrea

gamma blue 11 for sale
18 iunie 2014
gamma blue 11 for sale

jordan 11 concord for sale http://www.myshoesonlines.com/ http://www.myshoesonlines.com/ jordan 5 bel air[url=http://www.myshoesonlines.com/][b]cheap jordan 5 oreo[/b][/url] gamma blue 11 for sale

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.337 secunde