Kiki Bertens, a treia jucătoare care se retrage de la Turneului Campioanelor

367
Kiki Bertens, a treia jucătoare care se retrage de la Turneului Campioanelor - kikibertens2-1572539182.jpg

Articole de la același autor

Belinda Bencic este cea de-a treia jucătoare calificată la ediția din 2019 a Turneului Campioanelor. Jucătoarea din Elveția a câștigat "biletul în Careul de Ași", după ce adversara din al treilea meci din Grupa Roșie, Kiki Bertens, a abandonat meciul din cauza problemelor de sănătate.


Belinda Bencic a câștigat primul set din confruntarea cu Kiki Bertens, scor 7-5, după 54 de minute de joc. În actul secund, după un nou game câștigat de sportiva din Elveția, sportiva olandeză a cerut ajutorul medicului, care i-a luat pulsul, după care a urmat decizia lui Kiki Bertens de a se retrage.


Kiki Bertens este a treia jucătoare care abandonează din motive medicale turneul de la Shenzhen. Ea a ajuns în Grupa Roșie în al doilea meci din faza grupelor, după abandonul sportivei de pe locul 3 mondial, Naomi Osaka. Olandeza a debutat cu o victorie, în fața numărului 1 WTA, Ashleigh Barty.


Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, și-a anunțat, joi, retragerea de la Turneul Campioanelor la tenis, care are loc la Shenzhen (China), din cauza unei accidentări la genunchiul stâng.


Americanca Sofia Kenin o va înlocui pe Andreescu, în Grupa Violet, la ultimul meci, de vineri, contra ucrainencei Elina Svitolina, deținătoarea trofeului. Svitolina este virtuală câștigătoare a grupei, iar pentru locul al doilea se luptă Simona Halep și Karolina Pliskova (Cehia).


Andreescu, revelația anului 2019, este a doua jucătoare care se retrage de la Turneul Campioanelor din acest an, după japoneza Naomi Osaka, aceasta declarând forfait după primul său meci jucat în Grupa Roșie, câștigat în fața cehoaicei Petra Kvitova. Locul său a fost luat de olandeza Kiki Bertens, care, iată, a abandonat la rândul său la al doilea meci disputat la Shenzhen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.141 secunde