Kiki Bertens a învins liderul mondial Ashleigh Barty, la Turneul Campioanelor

152
Kiki Bertens a învins liderul mondial Ashleigh Barty, la Turneul Campioanelor - wtazhuhaiarynasabalenkatopskikib-1572355813.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea olandeză de tenis Kiki Bertens a învins-o pe australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, cu 3-6, 6-3, 6-4, marți, într-un meci din Grupa Roșie a Turneului Camp
ioanelor, care are loc la Shenzhen (China), scrie Agerpres.

Bertens (27 ani, 10 WTA), care a înlocuit-o în ultimul moment pe japoneza Naomi Osaka, după ce aceasta a declarat forfait chiar marți, s-a impus neașteptat, după două ore și 9 minute.

Barty (23 ani), care câștigase toate cele cinci confruntări anterioare cu Bertens, dintre care trei anul acesta, a luat primul set fără probleme, cu 6-3. Bertens a jucat tot mai bine și a reușit să încline balanța, întorcând rezultatul de la 2-3 la 6-3, cu patru ghemuri consecutive. Olandeza a dominat setul decisiv, în care a condus cu 4-0, câștigând în cele din urmă cu 6-4.


Australianca Barty câștigase meciul său de debut în fața elvețiencei Belinda Bencic, cu 5-7, 6-1, 6-2, iar în ultima partidă din grupă o va înfrunta pe cehoaica Petra Kvitova.

Bertens poate rata calificarea în semifinale și dacă se va impune în ultimul său meci, cu Bencic, deoarece primul criteriu este numărul de victorii, iar al doilea este cel al numărului de meciuri jucate. Bertens a jucat finala ediției trecute, desfășurată la Singapore.

În celălalt meci de marți din Grupa Roșie se vor înfrunta Kvitova și Bencic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7602 secunde