Kehinde Fatai tratează un transfer la Astra Ploiești

1324
Kehinde Fatai tratează un transfer la Astra Ploiești - 95c951fe2817095f295970ed09ad2b17.jpg

Articole de la același autor

Atacantul de culoare nu mai este jucătorul Farului, după ce a devenit liber de contract, la fel cum s-a întâmplat și cu alți doi tineri nigerieni, Mansur și Henry.

Kehinde Fatai (20 de ani) a depus memoriu, reclamând neplata drepturilor financiare, și a avut câștig de cauză. În același mod au procedat și mijlocașii Mansur Abdurarazak (19 ani) și Chinonso Henry Ihelewere (19 ani), astfel că toți trei au devenit jucători liberi de contract.
Fatai s-a mișcat rapid și s-a dus la Ploiești, încercând un transfer la prim-divizionara Astra, unde manager sportiv este fostul director tehnic al Farului, Dennis Șerban. Ieri, Kenny a efectuat vizita medicală, iar astăzi va discuta pe larg cu oficialii ploieșteni.
"Fatai e un jucător care mie mi-a plăcut cât am fost la Farul. El m-a sunat, spunându-mi că e liber de contract, și astfel a ajuns la Ploiești. Suntem în discuții, încă nu am semnat nimic. Mâine (n.n. - astăzi) ne întâlnim ca să clarificăm condițiile și să vedem dacă vom cădea de acord. Între timp, astăzi (n.n. - ieri), jucătorul a efectuat vizita medicală", a declarat, pentru "Cuget Liber", Dennis Șerban, care a infirmat că Astra ar fi interesată și de fundașul stânga senegalez al Farului, Gaston Mendy, cum s-a vorbit. Vasilică Cristocea în schimb e un jucător interesant pentru echipa din Ploiești, preluată de Mihai Stoichiță.
Un alt fotbalist care a plecat de la Farul, atacantul Marius Ene, și-a găsit și el echipă la Ploiești, semnând un angajament pe un sezon cu divizionara secundă Petrolul. Oficialii constănțeni nu sunt de acord să-i dea drumul liber de contract portarului George Curcă, ieri eliberându-i o hârtie oficială cu suma pe care o cer pentru un eventual transfer. Împrumutul lui George la Dinamo va expira la finele acestei luni.
Altfel, astăzi la FC Farul nu va avea loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4419 secunde