Kehinde Fatai a marcat ultimul gol al Farului în Antalya

1311
Kehinde Fatai a marcat ultimul gol al Farului în Antalya - 16af8633c88dbe828225a38eb0779d21.jpg
Constănțenii au pierdut cu 1-3 meciul de verificare, de ieri, cu Șahtior Soligorsk (Belarus, prima ligă), antrenorul Ștefan Stoica folosind echipa a doua.
O victorie, un egal și patru înfrângeri este bilanțul din partidele amicale susținute de FC Farul în stagiul din Antalya, ultimul meci jucându-se ieri și fiind pierdut de "marinari" cu 1-3 în fața formației clasate pe locul șase în prima ligă din Belarus, Șahtior Soligorsk.
Ca și în întâlnirea cu FC Banants (Armenia), antrenorul constănțenilor, Ștefan Stoica, a utilizat în partida de ieri jucători folosiți mai puțin până acum și a operat pe parcursul celor 90 de minute o singură schimbare, în partea secundă. Spre deosebire, bielorușii au jucat cu câte o echipă în fiecare repriză.
Șahtior a condus cu 1-0 la pauză și s-a distanțat la 2-0 în minutul 76. Peste trei minute, Farul a redus din diferență, prin nigerianul Kehinde Fatai, dar nu a reușit să și egaleze. Mai mult, ex-sovieticii au mai înscris o dată, în finalul partidei.
"Noi am jucat cu mulți tineri, cunoscându-se diferența de experiență dintre cele două formații. Însă trebuie să le dăm partide tari și copiilor, altfel nu au cum să se călească. Meciul s-a încheiat cu 3-1 pentru Șahtior, dar putea foarte bine să se termine și egal. Golurile doi și trei ale echipei din Soligorsk au fost precedate de ocazii mari ale noastre", a declarat, pentru "Cuget Liber", Vicențiu Iorgulescu, managerul general al Farului.
Astăzi, după antrenamentul de dimineață, "marinarii" părăsesc Antalya, având avion la ora 14. Mâine, la Constanța, au programat un nou antrenament, sâmbătă și duminică sunt zile libere, iar programul se reia luni, 15 februarie.
Marcatori: Fatai (79) / Nikiforenko (32), Vergheicik (76), Gukailo (89)
FC Farul: Sardescu (cpt.) - I. Călin (D. Prodan), Tudorache, Ignat, Mansur - Andrade, Henry, Pătrașcu, M. Soare - Doicaru, Fatai.
Șahtior: repriza întâi: Kurskis - Osilovici, Kirenkin, Poliakov, Rojkov - Rios, Leoncik, Denisevici, Balanovici - Grenikov, Nikiforenko; repriza a doua: Țâgalko - Iakubovici, Ianușkevici, Kovalciuk, Dubovskii - Petrov, Gukailo, Danko, Martinovici - Gordeicik (73 Vergheicik), Rândiuk.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Februarie 2010
Stire din Sport : Gică Hagi, "Rege" și în Antalya
Pagina a fost generata in 0.3159 secunde