Juniorii și seniorii de la HC Dobrogea Sud, pregătire comună

200
Juniorii și seniorii de la HC Dobrogea Sud, pregătire comună - juniorii-1571945166.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă echipele de club se află în pauză, din cauza acțiunilor echipelor naționale, acest lucru nu îi împiedică pe cei de la Handbal Club Dobrogea Sud să se pregătească în continuare. 


8 jucători se antrenează, în aceste zile, la Sala Sporturilor, lotul fiind completat cu cei de la echipa a doua, o parte dintre ei juniori. George Buricea, Enis Murtaza și Marko Isakovic conduc antrenamentele în absența principalului Djordje Cirkovic, care este plecat în Serbia pentru a rezolva formalitățile legate de permisul de muncă în România.


Buricea se și pregătește cot la cot cu ceilalți handbaliști pentru că va ajuta în continuare echipa din teren. 
Alături de el, ceilalți jucători sunt: Iancu, Vasile, Ignat, Andrei, Susanu, Omar, Ilie, Rotaru, la care se adaugă, de la echipa a doua, Chilianu, Apostol, Moroșanu, Cazacu și juniorii Preda, Ostache, Cutura, Chifor și Soare. 


XXX 
Nu mai puțin de 12 handbaliști ai clubului de la malul mării sunt convocați, în aceste zile, la loturile naționale de seniori și juniori: Nistor, Csog, Mocanu (România seniori), Stănescu, Bruj, Costea (România juniori), Nikolic (Serbia), Malinovic (Bosnia), Simovic (Muntenegru), Chikovani (Georgia), Hendawy (Egipt) și Chiuffa (Brazilia). 


Tricolorii mari s-au reunit la Cluj-Napoca, sub comanda noului selecționer, Rareș Fortuneanu, care este ajutat de Adrian Petrea și Alexandru Buligan. Este prima acțiune cu noul staff tehnic înainte de preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2021. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2883 secunde