Juniorii II de la CSS 1, pe podium la Cupa Fradi la handbal masculin

1052
Echipa de handbal masculin juniori II de la CSS 1 Con-stanța (antrenori, Mariana Tudora și Lăcrămioara Ilie) s-a clasat pe locul trei la turneul internațional dotat cu Cupa Fradi, competiție care s-a desfășurat, recent, la Budapesta (Ungaria).
"A fost un turneu de verificare, extrem de util în vederea startului Campionatului Național. Au participat, la toate categoriile de vârstă, masculin și feminin, 156 de echipe, din Ungaria, Serbia, Croația, Slovenia, Slovacia și România. La secțiunea masculină, copii născuți în 1992 / 1993, au fost înscrise 26 de formații. Jucătorii noștri au obținut medaliile de bronz, fiind învinși numai de campionii și vicecampionii țării gazdă. Vrem să le mulțumim, și pe această cale, celor care sunt alături de juniori, în drumul spre marea performanță, în special Direcției pentru Sport a Județului Constanța, care a susținut, din punct de vedere financiar și logistic, deplasarea în Ungaria", a declarat antrenoarea Mariana Tudora.
Iată și componența lotului constănțean care a urcat pe podiumul Cupei Fradi: Alexandru Crăiescu, Livian Popa - portari; Sebastian Topliceanu, Ismail Nedret, Iulian Halcă, Radu Boghici, Bogdan Tudorancea, Andrei Muscoi, Silviu Stoian, Bogdan Anton, Robert Curcă - linia de 9 metri; Adrian Vlad, Bogdan Munteanu, Horia Liță, Alexandru Zvâncă, Alexandru Vână, Claudiu Subțirică, Gabriel Vasile și Alexandru Nichifor - linia de semicerc.
###
Mâine, de la ora 11, în Sala Prestige a Hotelului Ibis, va avea loc întâlnirea de lucru a DSJ cu structurile sportive constănțene care au solicitat poziții de antrenament și jocuri oficiale în Sala Sporturilor, urmând a fi stabilit programul pentru anul competițional 2008 / 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6605 secunde