Juniorii de la CS Farul, pe podium la Naționalele de sambo

165
1

Articole de la același autor

În week-end, la București, s-a desfășurat prima ediție a Campionatului Național de sambo - juniori mici, mai exact, copii născuți în anii 2002, 2003 și 2004, la care au concurat și cinci sportivi de la CS Farul. 


Obiectivul antrenorului constănțean Bogdan Mocanu era să se întoarcă pe litoral cu cel puțin o medalie, însă delegația constănțeană și-a adjudecat nu mai puțin de cinci medalii. 


Medalii de aur au cucerit Andra Bor-dea (-40 kg), Cristian Bordea (-50 kg) și Cosmin Munteanu (-53 kg), în timp ce Robert Bobă (-71 kg) și Sonia Bonțescu (-43 kg) și-au trecut în palmares medaliile de bronz. 


"Acesta a fost ultimul concurs al sezonului competițional și ne bucurăm foarte tare că am reușit să ne întoarcem fiecare cu câte un premiu. Au fost aproximativ 200 de copii, mulți venind din discipline ca judo sau lupte, pentru că sunt asemănătoare cu sambo.


Copiii au avut emoții mari, dar le-au depășit", a declarat antrenorul constănțean.



Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Fiecare dintre noi are sub picioare propriul său zăcământ diamantifer. Înainte de a explora pajiștile care par mai verzi numai pentru că se află la distanță, asigură-te că ai explorat propria ta parcelă de iarbă. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Odihnește-te în pace, Alex Pascu!
Pagina a fost generata in 0.7149 secunde