Mai multe ştiri online:

Juniorii Academiei HCDS, victorii în serie

Ştire online publicată Joi, 11 Octombrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
HC Dobrogea Sud trece printr-o perioadă favorabilă nu numai la nivel de seniori, unde prima echipă s-a calificat în play-off-ul Cupei EHF, ci și la juniori, unde gruparea constănțeană contabilizează victorii pe linie.

Echipa de juniori I, antrenată de Yuksel Osman, s-a impus la scor, 40-25 pe teren propriu, în derby-ul local cu CS Năvodari. Anterior, puștii de la HCDS obținuseră un succes clar și în deplasare, 34-29 cu LPS Brăila. Astfel, Dobrogea Sud este lidera seriei B, cu cinci victorii la rând.

Și juniorii II, antrenați tot de Yuksel Osman, au legat victoriile în ultimele două etape: 47-24 la Cernavodă, după 42-13 cu LPS Brăila.

Nici juniorii III nu au fost mai prejos. Copiii antrenați de Enis Murtaza au trecut cu 43-26 de LPS Brăila, apoi au făcut instrucție cu adversarii: 45-8, în deplasare, cu CSS Galați.

„Se vede un progres față de sezonul trecut. Am luat foarte în serios juniorii, pentru că ei reprezintă viitorul handbalului constănțean. Rezultatele apar, de obicei, în 6-7 ani. Faptul că avem deja succese pe linie la toate categoriile dovedește că se muncește bine la academie”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, coordonatorul Academiei de copii și juniori HC Dobrogea Sud, Aihan Omer. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3815 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3388 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7187 secunde