Junioarele de la CS Medgidia, la Festivalul de Baby Volei de la Izvorani

228
Junioarele de la CS Medgidia, la Festivalul de Baby Volei de la Izvorani - junioare-1609088136.jpg

Articole de la același autor

Junioarele secției de volei din cadrul Clubului Sportiv Medgidia au participat, în perioada 22-24 decembrie, la Festivalul de Baby Volei organizat, la Centrul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, de Federaţia Română de Volei.



Băieți și fete cu vârstele cuprinse între 9 și 11 ani, de la echipe din București, Medgidia, Câmpulung Muscel, Brăila şi Craiova, au participat la acest regal al celor mai mici jucători și jucătoare din țara noastră.


Acţiunea s-a desfășurat sub coordonarea medaliatului olimpic de la Moscova 1980 Dan Gârleanu, care este instructor FIVB. Acesta s-a implicat de la început în antrenamente, a lucrat cu cei mici, explicându-le și demonstrându-le tehnici de bază din volei.
La rândul lor, componentele echipei de senioare CS Medgidia au susținut, pe 23 decembrie, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, ultimul antrenament din acest an. Atmosfera a fost destinsă și plină de zâmbete, iar la final, voleibalistele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au transmis suporterilor „Sărbători fericite” şi „La mulţi ani”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9253 secunde