Judo, Europenele de juniori / Două medalii de bronz pentru sportivii români, în prima zi

108
Judo, Europenele de juniori / Două medalii de bronz pentru sportivii români, în prima zi - 11florian1600x481-1379757158.jpg

Articole recomandate

Sportivii români au cucerit două medalii de bronz, vineri, în prima zi a Campionatelor Europene de judo pentru juniori de la Sarajevo, prin Andreea Ștefănescu (cat. 44 kg) și Alexandra Larisa Florian (cat. 52 kg), potrivit Agerpres.ro.

Ștefănescu a trecut în primul tur de Nesrin Kartal Cetin (Turcia), în sferturi a învins-o pe rusoaica Sabina Ghiliazova, dar a cedat în semifinala cu sârboaica Julijana Savic, câștigând meciul pentru bronz cu elvețianca Priscilla Morand.

Larisa Florian a trecut de Bernadett Keliger (Ungaria) și Distria Krasniqi (Kosovo), înainte de a fi învinsă de italianca Odette Giuffrida. În meciul pentru bronz, Larisa Florian a învins o altă italiancă, Daniela Raia.

Alexandra Pop (cat. 48 kg) a pierdut meciul pentru bronz cu Tamara Silva (Elveția), ocupând locul 5. Pop a reușit trei victorii la rând, cu Milica Nikolic (Serbia), Hayley Willis (Marea Britanie) și Cristina Budescu (R. Moldova), înainte de a pierde în semifinala cu rusoaica Irina Dolgova.

Alex Ferariu a terminat pe locul 7 la cat. 55 kg, iar Denisa Ungureanu (cat. 48 kg) și Roxana Ioancă (52 kg) s-au oprit în optimile de finală. Marcel Cercea a pierdut în primul tur la cat. 66 kg.

România va mai avea patru sportivi în concurs, Renata Bucătari (cat. 63 kg), Lorena Podelenczki (cat. 70 kg), Eduard Nicolaescu și Vlad Vișan (ambii la cat. 73 kg). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Sport : Să vină medaliile de pe tatami!
Pagina a fost generata in 0.4963 secunde