Judo / Alina Zaharia şi Alina Cheru, medalie de bronz la Mondialele de Judo Kata

127
Judo / Alina Zaharia şi Alina Cheru, medalie de bronz la Mondialele de Judo Kata - 1-1635343479.jpg

Articole de la același autor

Perechea formată din Alina Zaharia (Tori) şi Alina Cheru (Uke), ambele judoka descoperite de Corneliu Pălărie la Piteşti, au urcat pe treapta a treia a podiumului la Campionatul Mondial de la Lisabona (Portugalia), în cadrul probei Ju no Kata, informează Federaţia Română de Judo.

Pregătite la lotul naţional de Kata de multiplul medaliat Iulian Surlă, sportivele tricolore s-au clasat pe locul secund al grupei doi de calificări, ca mai apoi, în blocul final, să se situeze pe poziţia trei, în spatele germanilor Wolfgang Dax-Romswinkel / Ulla Loosen şi japonezilor Ishida Momoko / Ishida Mariko.

„Este foarte important să participi la ambele categorii de întreceri de judo, atât tradiţional, cât şi kata. Asta vă ajută să vă dezvoltaţi tehnica”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Judo, Alina Zaharia.

Tot în cadrul Ju no Kata, România a mai fost reprezentată de perechea Mihaela Tipa (Tori) şi Dumitriţa Rus (Uke), care s-au clasat pe locul şapte în grupa a doua a calificărilor.

Foto: Federaţia Română de Judo / frjudo.ro / Federaţia Internaţională de Judo 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0818 secunde