Jucătorii de tenis de masă străbat lumea după medalii

148
Jucătorii de tenis de masă străbat lumea după medalii - tenisdemasa-1445620024.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" se vor desfășura întrecerile Cupei României la tenis de masă juniori II. Atât sâmbătă, cât și duminică, partidele vor începe la ora 9.00. 


Au drept de participare juniorii II, juniorii III și primii 8 sportivi din cla-samentul la zi al categoriei copii 8-10 ani. De la CS Farul, vor concura 13 sportivi, iar de la LPS, s-au înscris 11 jucători. 


Week-end-ul acesta este unul plin pentru jucătorii Constanței. 


Eliza Samara și Ana Maria Sebe, ambele de la CS Farul, se află împreună cu antrenorul Viorel Filimon la Open-ul Poloniei, iar Cristian Pletea (LPS) face parte din echipa Europei și participă la Cadet World Challenge, concurs desfășurat în Egipt. Anul trecut, Pletea a jucat finala la simplu și în proba pe echipe și a câștigat aurul la dublu. 


Tot în această perioadă, în Belgia, are loc Top 16 la mini-cadeți, unde concurează constănțeanca Elena Zaharia (CS Farul), însoțită de antre-noarea Elena Sebe. 


În altă ordine de idei, România a cucerit titlul de campioană balcanică la tineret, atât la masculin, cât și la feminin. La masculin, tricolorii au învins Serbia, scor 3-1, în finală, iar fetele au dispus de reprezentativa Bosniei și Herțegovinei, scor 3-0. La victoria României a contribuit și Alina Zaharia (CS Farul). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4528 secunde