€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Jucătorii de tenis de masă constănțeni, medaliați la turneul din Cipru

Ştire online publicată Joi, 18 Octombrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Tenisul de masă constănțean s-a întors victorios din Cipru, acolo unde s-a desfășurat un puternic turneu internațional ce a aliniat la start sportivi din Turcia, Ucraina, Germania, Bulgaria, Bosnia-Herțegovina, Cipru și România.

Sportivii de la LPS „Nicolae Rotaru”, pregătiți de Viorel Filimon, Iulia Caragea și Daniela Micu, au cucerit nu mai puțin de nouă medalii: aur la echipe - Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu, Claudia Caragea; aur la simplu fete - Elena Zaharia; aur la dublu feminin - Elena Zaharia și Camelia Mitrofan; argint - echipa masculină (Emir Culpedin, Daniel Manu, Alexandru Amzu și Mihail Caminschi); argint la simplu feminin - Denisa Urîtu; bronz la dublu masculin - Emir Culpedin și Alexandru Amzu; bronz la dublu feminin - Denisa Urîtu și Claudia Caragea; bronz la simplu masculin - Emir Culpedin; bronz la simplu feminin - Camelia Mitrofan.

v v v

Comitetul de evaluare al Federației Europene de Tenis de Masă a desemnat cei mai valoroși 12 jucători și jucătoare de pe bătrânul continent, ce vor face parte din programul EuroTalent U13 sezonul viitor. Printre aceștia, se găsesc și două sportive din Constanța, Bianca Meiroșu și Ioana Băiașu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.3775 secunde