Jucătorii de la HC Dobrogea Sud donează sânge. Când are loc prezentarea lotului

494
Jucătorii de la HC Dobrogea Sud donează sânge. Când are loc prezentarea lotului - jucatorii-1533312091.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța, alături de Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, demarează joi, 9 august, între orele 8 și 12, la Sala Sporturilor, o acțiune de donare de sânge, în cadrul campaniei "Alături de oameni, prin oameni, pentru oameni". La acțiune vor fi prezenți membrii echipei, dar și suporterii care și-au anunțat dorința de a fi solidari acestei cauze.


Două zile mai târziu, sâmbătă, 10 august, ora 18, HC Dobrogea Sud Constanța își va prezenta lotul cu care va ataca supremația Ligii Naționale în acest sezon, în Sala Sporturilor, în compania celor de la Dunărea Călărași, într-o partidă amicală. Jucătorii transferați în această vară, Irakli Chikhovani (Dunărea Călărași), Marius Mocanu (Dinamo București), Viaceslav Saldatsenka (Belarus) și Janko Kevic (Goztepe), vor avea ocazia de a evolua, în premieră, în fața propriilor suporteri. 


Echipa de juniori A a clubului de pe litoral a câștigat titlul național la beach handball pentru al doilea an la rând. Handbaliștii constănțeni au dominat Campionatul Național desfășurat timp de trei zile pe plaja din Mangalia și au încheiat pe primul loc în turneul juniorilor A (născuți 1999, 2000 și 2001), la care au mai participat CSȘ Sighișoara (medalie de argint), CSȘ Brazi (bronz), CS Năvodari (locul 4), CSȘ Alexandria și Romanați Sport Caracal. Campion și anul trecut cu HCDS, la primul campionat național de beach handball din istorie, Gabriel Ilie a fost desemnat MVP-ul turneului. Din echipa antrenată de Aihan Omer au mai făcut parte Gabriel Chilianu (desemnat cel mai bun portar), Ștefan Moroșanu, ambii componenți ai echipei naționale U18, Marius Maftei, Paul Cazacu, Iulian Manea, Sabin Niculae, Radu Andrei Picoiu, Mihnea Nicolae, Ionuț Stănescu junior, Vlad Olaru, Tiberiu Zamfirescu, Tudor Bărbulescu.


"Mă bucur că ne-am păstrat titlul de campioni. Am început bine sezonul cu acest succes obținut de juniorii noștri la beach handball", a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președintele celor de la HCDS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2193 secunde