€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Jucători și antrenori constănțeni, nominalizați în topul rugby-ului românesc

Ştire online publicată Joi, 13 Decembrie 2018. Autor: Mihai CHELEȘ
Ca în fiecare final de an, Federația Română de Rugby oferă oportunitatea iubitorilor sportului cu balonul oval de a-și vota și alege cei mai buni jucători și antrenori ai anului, în 13 categorii diferite, cu câte cinci opțiuni fiecare. Votul a început ieri și va continua până miercuri, 19 decembrie.

Printre nominalizări, se află și jucători sau antrenori care au deservit sau deservesc în continuare rugby-ul constănțean.

La capitolul „Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori”, îi regăsim pe Alexandru Alexe, fost jucător la ACS Tomitanii, trecut la echipa de Superligă CSM Știința Baia Mare, pe fostul său coleg Cristi Boboc, transferat la CSM Buzău, dar și pe Marian Niță, de la CS Năvodari. Tot de la Tomitani, la capitolul „Cel mai bun antrenor de seniori” îi regăsim pe fostul antrenor Cristian Cojocaru, actualmente președintele clubului, dar și pe actualul tehnician al echipei, George Sava. Antrenorul de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța, Radu Nicolae Mocanu, poate obține premiul pentru „cel mai bun antrenor de juniori”.

În afara celor 13 categorii ce vizează jucătorii și antrenorii, vor mai fi acordate două premii, pentru „Cel mai bun arbitru român în 2018”, stabilit în urma voturilor antrenorilor, și „Premiul pentru întreaga carieră”. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 21.8109 secunde