Jucători și antrenori constănțeni, nominalizați în topul rugby-ului românesc

405
Jucători și antrenori constănțeni, nominalizați în topul rugby-ului românesc - jucatorii-1544631070.jpg

Articole de la același autor

Ca în fiecare final de an, Federația Română de Rugby oferă oportunitatea iubitorilor sportului cu balonul oval de a-și vota și alege cei mai buni jucători și antrenori ai anului, în 13 categorii diferite, cu câte cinci opțiuni fiecare. Votul a început ieri și va continua până miercuri, 19 decembrie.

Printre nominalizări, se află și jucători sau antrenori care au deservit sau deservesc în continuare rugby-ul constănțean.

La capitolul "Cel mai bun jucător din Divizia Națională de Seniori", îi regăsim pe Alexandru Alexe, fost jucător la ACS Tomitanii, trecut la echipa de Superligă CSM Știința Baia Mare, pe fostul său coleg Cristi Boboc, transferat la CSM Buzău, dar și pe Marian Niță, de la CS Năvodari. Tot de la Tomitani, la capitolul "Cel mai bun antrenor de seniori" îi regăsim pe fostul antrenor Cristian Cojocaru, actualmente președintele clubului, dar și pe actualul tehnician al echipei, George Sava. Antrenorul de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța, Radu Nicolae Mocanu, poate obține premiul pentru "cel mai bun antrenor de juniori".

În afara celor 13 categorii ce vizează jucătorii și antrenorii, vor mai fi acordate două premii, pentru "Cel mai bun arbitru român în 2018", stabilit în urma voturilor antrenorilor, și "Premiul pentru întreaga carieră". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Octombrie 2018
Stire din Sport : ACS Tomitanii, din eșec în eșec
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Sport : ACS Tomitanii, la primele puncte ale sezonului
Pagina a fost generata in 1.3088 secunde