Turul de elită

Jucători de la Viitorul, în lotul naționalelor de tineret

159
1
Jucători de la Viitorul, în lotul naționalelor de tineret - jucatorii-1458760887.jpg

Articole de la același autor

Naționala de fotbal a României sub 19 ani debutează astăzi, în Turul de Elită, pentru calificarea la Campionatul European ce se va disputa în perioada 11-24 iulie, în Germania.


Tricolorii vor înfrunta, de la ora 12, pe stadionul "Thermen" din Bad Waltersdorf (Austria), echipa similară a Cehiei, în cadrul grupei a treia. 


Pentru a se califica la Euro, elevii pregătiți de Andrei Spier vor trebui să termine grupa pe prima poziție, în fața Cehiei, țării gazdă Austria și Slovacia.


Selecționerul Spier a convocat pentru această acțiune 18 jucători, dintre care cinci jucători de la Viitorul Constanța: Arpad Tordai, Dan Panait, Alexandru Cicâldău, Dragoș Nedelcu și Cristian Ene. Din lot mai fac parte Alexandru Stoica (împrumutat la Dunărea Călărași) și fostul jucător al Viitorului, Cristian Manea. Jucătorul născut în Agigea evoluează în acest moment sub împrumut la echipa belgiană de prima liga Royal Mouscron.


Programul celorlalte etape: 
26 martie, ora 16.30: România - Austria, 
29 martie, ora 19: România - Slovacia


Cristian Dulca, selecționerului României U21, a convocat pentru partida din 29 martie, de la Mediaș, contra Țării Galilor din cadrul preliminariilor Campionatului European, doi jucători de la Viitorul Constanța: Robert Hodorogea și Răzvan Marin.


Comentează știrea

ynGbjQQLmX
28 noiembrie 2016
QyeUNcXKnp

gnKp2W ldyxgewbxuri, [url=http://wqamuarzmpku.com/]wqamuarzmpku[/url], [link=http://qhutrapdrqow.com/]qhutrapdrqow[/link], http://gwoslhsljfhk.com/

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Martie 2016
Stire din Sport : Jucăm pentru Maria Rebeca!
Pagina a fost generata in 0.4905 secunde