România - Georgia, în Cupa Europeană a Națiunilor

"Jucăm rugby, nu mai dăm cu pumnul!"

1961

Articole de la același autor

Căpitanul echipei naționale de rugby a României, Sorin Socol, este de părere că "stejarii" nu au decât varianta victoriei în meciul cu Georgia, din Cupa Europeană
a Națiunilor, programat la sfârșitul săptămânii.

Prin vocea căpitanului Sorin Socol, componenții echipei naționale de rugby a României anunță că vor da totul pentru a învinge echipa Georgiei.
"Nu avem alte opțiuni, trebuie să câștigăm. N-am reușit să obținem victoria la zece puncte în meciul cu Rusia, iar asta ne obligă să câștigăm împotriva Georgiei. Ne așteaptă un joc greu, deoarece adversarii au o echipă experimentată, iar în grupă sunt, deocamdată, cei mai buni", a declarat, ieri, într-o conferință de presă, Sorin Socol.
Căpitanul "stejarilor" speră ca incidentele dintre români și georgieni, apărute atât la meciul echipelor naționale, cât și la cel de campionat, dintre Dinamo și RCJ Farul, să nu se repete.
"Îi cunosc pe georgieni foarte bine și știu că nu a fost nimic organizat. A fost vorba despre o bătaie spontană. Normal că nu sunt de acord cu așa ceva, dar în teren nu stăm să calculăm astfel de incidente. La fel, nici pentru acest meci nu avem intenția să ne răzbunăm, chiar dacă există rivalități între noi. Cel mai important este să ne concentrăm pe rezultat și nu să ne bucurăm atunci când iese un jucător pe targă. Noi și Georgia suntem două echipe care am crescut împreună și nu cred că ar trebui să transformă terenul într-un ring de box", a explicat Socol.
La rândul său, gruzinul Lasha Tavartkiladze, de la RCJ Farul Constanța, speră să fie un meci spectaculos și cu mult fair-play.
"Pentru România, este un meci mult mai important decât pentru noi, deoarece Georgia a reușit deja calificarea la Cupa Mondială după victoria de acasă, cu Spania. România trebuie să câștige pentru a mai spera la calificare. Sper să fie un meci curat, cu mult fair-play și să nu avem parte de incidente", a spus "Tavi".
Partida România - Georgia se va juca sâmbătă, de la ora 14.00, în direct la TVR 2, pe stadionul "Arcul de Triumf".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4364 secunde