John Terry, gest incredibil după meciul cu Steaua

415
John Terry, gest incredibil după meciul cu Steaua - terry-1363451011.jpg
Căpitanul echipei Chelsea, John Terry, și-a abandonat în trafic mașina în valoare de 175.000 de lire sterline, la câțiva kilometri de locuința sa, părăsind vehiculul înainte de a chema un prieten să îi ia locul la volan, informează cotidianul The Sun. Potrivit sursei citate, Terry și-a pierdut răbdarea după ce a rămas blocat în trafic la aproximativ cinci kilometri de locuința sa din Surrey. El și-a părăsit automobilul Bentley și a sunat un prieten ca să vină să îi ia mașina după deblocarea traficului. Fotbalistul a sărit peste bariera ce delimitează cele două sensuri de mers și a plecat pe jos, în timp ce prietenul său se grăbea să ajungă la mașina abandonată. Un alt prieten l-a luat ulterior pe Terry în mașina sa, pentru ca jucătorul să nu fie nevoit să meargă pe jos până acasă.

"Ne aflam în trafic de ore întregi. Oamenii începusesă să iasă din mașini și să discute. L-am văzut pe John Terry, îmbrăcat cu echipamentul de antrenament, sărind din mașină. A sărit peste barieră și și-a abandonat mașina. Am rămas cu toții muți de uimire. ", a declarat un martor. Sute de șoferi au rămas blocați în trafic în zona respectivă după ce un bărbat s-a sinucis sărind de pe un pod și un motociclist a murit după o coliziune cu o ambulanță.

Steaua a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europa după înfrângerea din deplasare în fața celor de la Chelsea, scor 1-3. Românii au fost aproape de performanța de a elimina câștigătoarea Ligii Campionilor de anul trecut după golul lui Chiricheș, Torres fiind însă cel care a adus calificarea englezilor în minutul 71.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu, bun de plată
Pagina a fost generata in 0.2076 secunde