Jocurile Olimpice 2012: Alina Dumitru s-a calificat în semifinale la categoria 48 de kilograme

449
Jocurile Olimpice 2012: Alina Dumitru s-a calificat în semifinale la categoria 48 de kilograme - alinadumitru22aprafp-1343479490.jpg
Campioana olimpică la judo, Alina Dumitru, s-a calificat sâmbătă în semifinalele categoriei 48 de kilograme, la Jocurile Olimpice de la Londra. În sferturile de finală, campioana olimpică din 2008 a întâlnit-o pe Urantsetseg Munkhbat (Mongolia), care o eliminase anterior pe Alexandra Podryadova (Kazakhstan).

Alina a primit o penalizare, după un minut de luptă, confruntarea continuând fără evenimente, cu studiu reciproc și o tensiune de nedescris. Asiatica avea avantaj 1-0, cu un minut rămas din cele cinci regulamentare, și a început să atace, dar Alina a știut să contracareze. Ea a reușit un yuko, cu 11 secunde rămase, egalând 1-1, după care s-a intrat în prelungirile de trei minute, la Golden Score. Pe margine, antrenorul Florin Bercean era deja în "fibrilații". "Atentă, Piți! Du-te pe dreapta", i-a strigat. Mai erau 25 de secunde, tensiune maximă, 10, și cu șase secunde înaintea finalului, sportiva tricoloră a obținut victoria, acuzând dureri la cot, dar și la degetele picioarelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6161 secunde