Sorina Luminița Plăcintă, ministrul Tineretului și Sportului:

"Jocurile Mării Negre nu vor fi puse în pericol"

410

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Sorina Luminița Plăcintă, și secretarul de stat în MTS, Doina Melinte, s-au aflat ieri la Constanța, unde au discutat o serie de probleme cu reprezentanți ai ministerului în teritoriu și cu autoritățile locale.
Scopul principal al vizitei ministeriale au fost Jocurile Mării Negre, care se vor desfășura la Constanța, în 2010. "Încercăm să stabilim, cât mai repede, metodologia pentru această întrecere. Suntem deja presați de timp și nu vrem să iasă prost, de aceea mergem să discutăm și cu autoritățile locale", a declarat Sorina Plăcintă, după întâlnirea de la DSJ, la care au mai participat reprezentanți ai Direcției, în frunte cu directorul coordonator Elena Frîncu, Ilie Floroiu, directorul CS Farul, Cristina Brânzoi, șefa Direcției Județene de Tineret, sau conducători ai sportului vrâncean.
La întrevedere s-a discutat și problema taberelor de la 2 Mai și Eforie Sud, care aparțin de minister, dar s-a și stabilit un schimb de experiență între județele Constanța și Vrancea, pe probleme de sport. "Am rugat-o pe Elena Frîncu să vină în Vrancea și să-i ajute pe cei de acolo să devină la fel de performanți - organizatoric, administrativ - precum Constanța", a mai spus Sorina Plăcintă.
"Jocurile Mării Negre nu vor fi puse în pericol. Ele se vor desfășura la timp. Nu vrem să ne facem de rușine. Vom rezolva toate problemele care s-au ivit. Sala Polivalentă nu se va realiza până la începerea Jocurilor. Dar este important pentru județul Constanța și mai ales pentru țară să ridicăm acest obiectiv. În luna octombrie va fi organizată la Constanța o întâlnire între miniștrii Tineretului și Sportului din țările riverane Mării Negre care participă la Jocuri", a declarat ministrul TS, la finele întrevederii cu autoritățile locale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.9781 secunde