Jale-n fotbalul românesc. Două cluburi penalizate, alte două fără dosar de licențiere

164
Jale-n fotbalul românesc. Două cluburi penalizate, alte două fără dosar de licențiere - fotbalul-1495619213.jpg

Articole de la același autor

Clubul Pandurii Târgu Jiu va începe sezonul 2017-2018 cu o penalizare de trei puncte, valabilă doar dacă echipa se va menține în Liga I, a anunțat, miercuri, Comisia pentru acordarea licenței cluburilor - instanța de fond, din cadrul Federației Române de Fotbal. Comisia a decis să penalizeze și clubul ASA Târgu Mureș, cu 6 puncte, dar cum gruparea ardeleană este virtual retrogradată în eșalonul secund sancțiunea nu mai contează.


Procesul de licențiere a cluburilor pentru ediția 2017-2018 s-a încheiat pe plan național la data de 23 mai 2017, când au primit licența de participare la campionatul național Liga I doar 17 din cele 21 de cluburi care au solicitat-o, Fotbal Club Viitorul Constanța, Fotbal Club FCSB, Dinamo București, CFR 1907 Cluj, CSU Craiova, Astra Giurgiu, CSM Poli Iași, Gaz Metan Mediaș, FC Voluntari, FC Botoșani, ACS Poli Timișoara, Concordia Chiajna, ASC Juventus București, ACS SEPSI OSK Sfântu Gheorghe ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad, CS Mioveni și Chindia Târgoviște.


De asemenea, Comisia pentru acordarea licenței cluburilor – instanța de fond – a refuzat acordarea licenței de Liga I, pentru lipsa documentației complete de licențiere, conform art. 15 alin. 5 din Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar, ediția 2016, în temeiul art. 6, alin. 11, lit. l), următoarelor cluburi: Club Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010 Satu Mare și Fotbal Club Brașov SA


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.192 secunde