Ivan Rakitic este nemulțumit. "Mi-au luat jucăria, mi-au luat mingea!"

1082
Ivan Rakitic este nemulțumit.

Articole de la același autor

Ivan Rakitic (31 de ani) este extrem de nemulțumit de tratamentul de care are parte la Barcelona. Croatul a fost un jucător de bază pentru formația catalană și avea locul asigurat în primul unsprezece al campioanei Spaniei, până în acest sezon.

Odată cu venirea lui Frenkie de Jong pe Camp Nou, Rakitic s-a bucurat de tot mai puține minute pe gazon, de cele mai multe ori din postura de rezervă. Jucătorul de 31 de ani a început ca titular un singur meci din La Liga, iar în toate cele trei partide din Champions League în care a fost utilizat, a intrat de pe bancă.

Rakitic a oferit un interviu în care și-a exprimat nemulțumirea legată de acest aspect: "Cum m-aș putea bucura de așa ceva? Așa cum am zis de multe ori, cum s-ar simți fiica mea dacă i-aș lua jucăria? Ar fi tristă. Ei bine, așa sunt și eu, trist. Mi-au luat jucăria, mi-au luat mingea".

"Înțeleg și respect deciziile antrenorului, doar că am oferit foarte multe acestei echipe în cei cinci ani ai mei petrecuți aici și aici am atins apogeul carierei mele. Vreau să continui să mă bucur de asta, este cel mai important lucru pentru mine. Am 31 de ani, nu 38, încă sunt în cea mai bună formă a mea", a mai zis Ivan Rakitic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0427 secunde