Mai multe ştiri online:

Iulia Dumanska, decisivă în victoria Neptunului

Ştire online publicată Joi, 09 Ianuarie 2014. Autor: Sorin MIHALACHE
La numai 17 ani, portarul Iulia Dumanska a contribuit decisiv la victoria pe care echipa sa, CSU Neptun Constanța, a obținut-o, la Sala Sporturilor, scor 19-17 (9-10), în compania celor de la HCM Râmnicu Vâlcea, într-o partidă contând pentru etapa a zecea a Ligii Naționale de handbal feminin. Transferată anul trecut de la Marta Baia Mare, tânăra ucraineancă a închis, practic, poarta Constanței, făcând cel mai bun joc de la venirea sa pe litoral. În urma acestei victorii, CSU Neptun contabilizează șase puncte și se menține pe locul 10 în clasamentul Ligii Naționale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65841 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3785 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3261 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1970 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7042 secunde