Stirile zilei de Luni, 23 Iulie 2018 - Cuget Liber Online


Mai multe ştiri online:

Iubitorii ciclismului își dau întâlnire pe plaja din Corbu, la Beach Race XCO

Ştire online publicată Sâmbătă, 25 Aprilie 2015. Autor: Sandra MIHĂILĂ
Sâmbătă, plaja din comuna Corbu va fi gazda competiției de ciclism Beach Race XCO, concurs care face parte din calendarul internațional al Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), ceea ce înseamnă că, pentru profesioniști, punctele acumulate în cadrul acestei competiții vor conta pentru calificarea la JO de la Rio de Janeiro 2016. 


Beach Race XCO este singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfășoară pe nisip și și-au anunțat participarea aproximativ 400 de cicliști profesioniști și amatori, din țară și străinătate. Startul se va da la ora 10.00, iar prima cursă va fi cea a cicliștilor profesioniști. La eveniment, va participa una dintre cele mai valoroase echipe de ciclism din România, BikeXpert Racing Team. 


Beach Race XCO este organizat de AndoVela, Asociația Sportivă SanaSport, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța. 


Atât cicliștii profesioniști, cât și cei amatori vor fi premiați. Organizatorii au anunțat premii substanțiale în bani, echipamente sportive și alte premii surpriză. Valoarea totală a premiilor ajunge la aproximativ 31.500 lei.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7593 secunde