Iubitorii ciclismului își dau întâlnire pe plaja din Corbu, la Beach Race XCO

158
1
Iubitorii ciclismului își dau întâlnire pe plaja din Corbu, la Beach Race XCO - iubitoriiciclism-1429898470.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, plaja din comuna Corbu va fi gazda competiției de ciclism Beach Race XCO, concurs care face parte din calendarul internațional al Uniunii Cicliste Internaționale (UCI), ceea ce înseamnă că, pentru profesioniști, punctele acumulate în cadrul acestei competiții vor conta pentru calificarea la JO de la Rio de Janeiro 2016. 


Beach Race XCO este singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfășoară pe nisip și și-au anunțat participarea aproximativ 400 de cicliști profesioniști și amatori, din țară și străinătate. Startul se va da la ora 10.00, iar prima cursă va fi cea a cicliștilor profesioniști. La eveniment, va participa una dintre cele mai valoroase echipe de ciclism din România, BikeXpert Racing Team. 


Beach Race XCO este organizat de AndoVela, Asociația Sportivă SanaSport, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța. 


Atât cicliștii profesioniști, cât și cei amatori vor fi premiați. Organizatorii au anunțat premii substanțiale în bani, echipamente sportive și alte premii surpriză. Valoarea totală a premiilor ajunge la aproximativ 31.500 lei.


Comentează știrea

rodica
26 aprilie 2015
proiect

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Constanța pedalează pentru sănătate
Pagina a fost generata in 0.4003 secunde