O dată luptător, întotdeauna luptător

"Iubesc luptele și voi rămâne mereu alături de ele"

498

Articole de la același autor

Nu de puține ori, am auzit foști luptători afirmând că disciplina pe care au urmat-o, la un moment dat, le-a construit un caracter puternic, le-a netezit un drum lin, asumat, în viață.

Mulți dintre foștii practicanți ai luptelor nu au avut "puterea" de a renunța definitiv la "prima dragoste", rămânând prin diferite metode alături de generațiile mai tinere. Unii s-au făcut antrenori, alții au ales să supervizeze și să susțină din umbră luptele, așa cum consideră ei de cuviință. Situația este una generală, la nivelul țării, astfel că nici la Constanța nu se face rabat de la acest "obicei".

Unul dintre cei mai loiali și pasionați piloni ai luptelor constănțene este Ecuan Aziz, vicepreședintele Asociației Județene de Lupte Constanța, fost luptător la IMUM Medgidia, CS Farul Constanța, Universitatea Galați și Dunărea Galați.

"Noi am avut întotdeauna copii valoroși la Constanța, însă mulți dintre ei s-au pierdut, fiindcă nu au fost susținuți cum s-ar fi cuvenit. Acum, încercăm să nu ne irosim talentele. Avem sportivi foarte buni, pregătiți de niște antrenori foarte pasionați, care lucrează non-stop cu ei. Tocmai de aceea au nevoie de stimulare, din când în când. Să simtă că munca lor este apreciată și că se află pe drumul cel bun. Eu îi ajut cât pot, cum pot. Iubesc luptele și voi rămâne mereu alături de ele", a declarat Ecuan Aziz, cel care și-a trăit primii ani din viață la Mihail Kogălniceanu, admirându-și unul dintre cei cinci frați cum excela la kureș, lupte tradiționale tătărești. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9593 secunde